Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Моделі диванів для щоденного сну

Сьогодні придбати нові меблі – не проблема. Головне, грамотно підійти до їх вибору. Перш ніж купити диван чи софу, важливо врахувати кілька простих нюансів, які надалі допоможуть уникнути незручностей під час використання.

Важливо знати, що весь сегмент розділений на три основні групи - вироби з незалежним пружинним блоком, з ортопедичним ефектом, із залежними пружинами. У першому випадку основа забезпечує рівномірний розподіл загального навантаження, фактично розслаблюючи м'язи відпочиваючого. У другому внутрішнім складовим є спінений наповнювач. Третій варіант – це надійний масив пружин, з'єднаних між собою, його вважають найкращим вибором для користувачів з великою вагою.

 

диван диван диван

 

5 найкращих моделей диванів у 2022 році

 

Серед найбільш придатних для сну моделей варто виділити такі:

 

1. Бенедикт - вважається одним із найкращих виробів серії диванів-ліжок. Вирізняється зручністю, компактними габаритами, мобільністю. Добре виглядатиме у невеликому просторі. Різноманітність оздоблення та кольорів дозволять знайти модель, яка впишеться практично в будь-яку стилістику інтер'єру – від класики до лофта. В основі - механізм трансформації у вигляді єврокнижки, часто виробники доповнюють конструкцію відсіком для білизни в нижній частині. Декор відрізняється вишуканістю – дерев'яними вставками, м'якими оздоблювальними тканинами, великими подушками.

2. Тримісні моделі – за основу беруть незалежні пружинні блоки. Дизайн виробів дуже різноманітний, бічні поверхні можуть бути стандартними або виконані у формі невеликих тумб, куди можна складати різні дрібниці. Оздоблювальні тканини м'які, приємні, представлені як у яскравих, так і в пастельних тонах. На додаток йдуть кілька невеликих подушок, можливий декор штучною шкірою або деревом. Механізм – єврокнижка.

3. Акордеон - даний тип є комфортними м'якими меблями, практично завжди має оригінальний дизайн - закруглені підлокітники, незвичайні чохли, чудово підійде для малогабаритного житла. Конструкція надійна, довговічна, не потребує особливого догляду.

4. Єврософа – має незалежний блок пружин, компактно складається, при опусканні спинки вниз власник отримує зручне двоспальне ліжко. При розкладанні диван не потрібно зрушувати з місця. Серед готових виробів можна знайти класичні варіанти та вишукані речі, які стануть не лише чудовим доповненням будь-якого інтер'єру, а й улюбленим місцем відпочинку.

5. Розкладачка - в конструкції місце для сну приховано всередині, її дістають піднімаючи основне сидіння, матрац фактично розташований на відкидних опорах з колесами.

 

Сучасні дивани здебільшого є багатофункціональними і можуть застосовуватися не тільки як місця для сидіння, але й для зручного комфортного сну, тому асортимент різноманітний і навіть найвибагливіший покупець зможе відшукати найбільш вдалий варіант для себе.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: